Om vores wiki

På Ammenet vægter vi evidensbaseret information højt. Det betyder, at vores wikiartikler er baseret på viden og forskning, som kan dokumenteres. Derfor finder du altid henvisninger til bøger, forskningsartikler eller lignende i vores wikier.

Somme tider henviser vi også til andre ammehjælps-organisationers artikler, og enkelte gange også til websites skrevet af professionelle ammekonsulenter.

Af og til skriver vi også om anekdotisk viden. Det betyder viden, som ikke er dokumenteret af forskning, men som vi ikke desto mindre mener er brugbar, fordi den beretter om fx løsninger på problemer inden for områder, hvor der endnu ikke findes evidens.

Artiklerne er skrevet af frivillige på Ammenet samt evt. andre, som melder sig til at formidle viden om et emne relateret til amning. De er redigeret og godkendt af professionelle ammekonsulenter blandt Ammenets frivillige.

Ammenet har eksisteret siden 2007, og nogle wikiartikler er skrevet for ganske længe siden. Vi forsøger at revidere artiklerne jævnligt, men da vi er en frivillig organisation, er vi somme tider begrænsede af manglende tid. Nogle artikler kan derfor indeholde fejlagtig information, fordi vi simpelthen ikke er nået til at rette dem. Hvis du oplever dette, er du meget velkommen til at kontakte os.

Hvis du har forslag til emner, eller er interesseret i at skrive en wiki til os, så kan du kontakte redaktionen for at høre mere om, hvordan du selv kan bidrage til vores opslagsværk om amning.