Frivillig ordstyrer i Ammenetværk

Vil du være ordstyrer i Ammenetværk?Har du selv haft glæde af vores Ammenetværksgrupper på Facebook? Så er det måske noget for dig at blive frivillig ordstyrer i vores grupper! 

At være ordstyrer

Måske kender du allerede til det kæmpe stykke arbejde som vores frivillige ordstyrere laver i netværksgrupperne? Ellers kan du læse lidt om her, hvad det vil sige at være ordstyrer. 

Inde i vores netværksgrupper godkender ordstyrerne de mange opslag der bliver sendt ind. På nogle af opslagene hjælper de også brugeren med forskellige links til vores wikier eller FAQ's og er der behov for det bliver der også henvist videre til mere hjælp. 

Vores frivillige ordstyrere har kæmpe betydning i vores netværksgrupper! De er nemlig med til at skabe et dejligt sted at være, hvor der er plads til alle uanset køn, alder eller ammeerfaring. Og det er en fantastisk oplevelse at se, hvordan en (måske usikker) nybagt mor, får troen på sig til pga. den støtte, der findes i ammenetværk. 

Den støtte er du med til at facilitere som ordstyrer, og det er enormt tilfredsstillende at gøre en forskel for en familie, der ønsker at amme. 

Som frivillig ordstyrer er du aldrig selv om opgaven - Vi arbejder i hold og fordeler selv dagene indbyrdes, så det altid kan passe ind i din hverdag. Du har også altid mulighed for at vende tanker og spørgsmål med de andre ordstyrere. 

Hvor meget tid du vil bruge som frivillig ordstyrer er op til dig, men vi forventer at du tager mindst 1 vagt pr. 14. dag -Det svarer til ca. 1-2 timers arbejde fordelt over hele dagen. 

 

Vil du være med? 

For at blive frivillig ordstyrer hos os, skal du: 

  • kunne hjælpe alle, der ønsker hjælp, uden at diskriminere
  • have en grundlæggende respektfuld holdning til de mennesker, vi forsøger at støtte og hjælpe
  • skrive under på, at du vil overholde vores retningslinjer
  • være støttemedlem på Ammenet.dk 

Inden du bliver ordstyrer i vores netværksgrupper, vil du komme igennem et kort kursus, hvor du vil blive introduceret for Ammenet samt lære om selve arbejdet som ordstyrer, så du er godt klædt på! 

Vil du være med, så udfyld dette skema. Derefter kontakter vi dig via e-mail - hold øje med din spam folder, hvis du ikke hører fra os. 

Vi glæder os til at høre fra dig ❤