Støt os – Har vi hjulpet dig? Så vil vi elske hvis du vil hjælpe os! Mobilepay 82 56 02

Mød vores frivillige

På siden her kan du møde nogle af vores frivillige, og læse om hvorfor de har valgt at være med. 

Olivia, frivillig siden 2018

Olivia er frivillig ordstyrer i vores netværksgrupper på Facebook: “Jeg er rigtig glad for mit frivillige arbejde som ordstyrer ved Ammenet, fordi jeg kan være i kontakt med brugerne, og give dem et kærligt skub i den rigtige retning ift den problemstilling, de står med. Nogle gange har den ammende måske bare brug for et virtuelt kram eller en highfive, og andre gange har de måske brug for at blive henvist videre til en læge eller en frivillig vejleder. Og så er det så fedt at se, hvordan de fleste bare støtter hinanden, og har hinandens ryg i netværkene. Det kræver ikke voldsomt meget tid, og det er et fedt fællesskab at være en del af.”

Daniela, frivillig siden 2022

Daniela er frivillig ordstyrer og  vejleder: “Det kan være svært at få en god amning op at køre, hvilket jeg også selv har erfaret og her har Ammenet været en stor hjælp for mig. Jeg ønskede at kunne give igen til Ammenet og være med til at hjælpe andre familier. Som frivillig ordstyrer får jeg mulighed for at give igen og være med til at skabe et trygt forum hvor der er plads til alle, hvor vi i fællesskab kan hjælpe hinanden med amningen.”

Camilla, frivillig siden 2019

Camilla er frivillig ordstyrer og under uddannelse som vejleder: “Det er virkelig skønt at være frivillig hos Ammenet. Vi har et virkeligt godt, anerkendende og kærligt fællesskab internt, hvor der er mulighed for gode samtaler og hygge. Samtidig har jeg oplevet stor forståelse og støtte, da jeg i en periode af personlige årsager havde brug for en pause fra arbejdet i Ammenet. Derudover synes jeg, at det er virkelig fedt at kunne støtte andre forældre med at få lige præcis det ammeforløb, som de drømmer om. Uanset om de ønsker fuldamning, delvist amning, fuld udmalkning, langtidsamning eller amme i et par måneder.”

Maria, frivillig siden 2018

Maria er frivillig vejleder, medlem af bestyrelsen og har ansvar for Ammenets netværksgrupper: “Jeg synes det er ærgerligt, når jeg møder kvinder, der har måtte opgive amningen pga dårlig råd og myter. Ammenet har hjulpet mig meget gennem mit første ammeforløb, og jeg vil gerne give tilbage. Jeg vil gerne være med til at alle kan få den hjælp og støtte, der skal til, for at nå egne ammemål. Om det så er hel eller delvis amning, amning i 3 mdr eller 3 år er for mig ligegyldigt. Så længe den enkelte kvinde er tilfreds og føler, at hun har fået tilstrækkelig med hjælp, så har jeg nået mit mål som vejleder ❤

Emilie frivillig siden 2016

Emilie er frivillig vejleder og organisator, næstforkvinde i foreningen og har ansvar for Ammenets projektteam samt medansvar for redaktionen og uddannelse af nye frivillige: “Da jeg stod som nybagt mor med en fødselsdepression betød det alverden at få vejledning fra nogen, der tog udgangspunkt i mit store ønske om at fortsætte amningen på trods af det kaos, jeg stod midt i. Det vil jeg rigtig gerne være med til at give videre til andre ammende, så de kan føle sig trygge i at træffe netop de valg, der føles rigtigt for dem ❤ Udover muligheden for at kunne give lidt tilbage, får jeg som frivillig også glæden af at være en del af et skønt fællesskab af dygtige og engagerede frivillige, der alle brænder for den samme sag.”

Mette, frivillig siden 2016

Mette er frivillig vejleder og organisator, forkvinde i foreningen og har ansvar for Ammenets infoteam samt medansvar for vejlednings- og uddannelsesteamet: “Da jeg selv blev mor og havde en ammeforløb der var ved at gå galt betød det rigtig meget at der stod nogen klar til at hjælpe. Det kan gøre en kæmpe forskel at få hjælp og det vil jeg godt give videre til andre der har brug for det. Derfor er jeg blevet frivillig.
At der samtidig er et helt fantastisk fællesskab på Ammenet er kun en ekstra bonus.”

 

Elisabeth, frivillig siden 2022

Elisabeth er frivillig ordstyrer og under uddannelse som vejleder: “Jeg har været en del af de frivillige på Ammenet siden 2022. Jeg brugte selv Ammenet under mit første ammeforløb, og det var til stor hjælp for mig. Derfor er jeg rigtig glad for selv at være en del af Ammenet nu, og være med til at guide og vejlede andre med evidensbaseret viden, samtidig med at det har givet mig mulighed for selv at nørde mere i den fantastiske viden om amning, sammen med de andre dygtige og søde frivillige!”