Støt os – Har vi hjulpet dig? Så vil vi elske hvis du vil hjælpe os! Mobilepay 82 56 02

Frivillig vejleder

Som frivillig vejleder hos Ammenet, vil dit primære arbejde foregå i vores vejledningsgruppe på Facebook. Her sørger de ansvarlige for vejledningen for at gruppen åbnes og lukkes som planlagt, samt holder øje med at vi kun får det antal spørgsmål ind, som vores vejledere på forhånd har meldt ud at de kan tage den pågældende uge. Vejledningerne fordeles af de/den vejledningsansvarlige, hvorefter det er din opgave som vejleder at sørge for at brugeren får vejledning inden for 48 timer. Selve vejledningen strækker sig ligeledes over maksimalt 48 timer, hvorefter du har ansvar for at lukke for kommentarsporet igen.

Som frivillig vejleder har du også mulighed for at tilbyde anden form for vejledning, udover det, der foregår i vores vejledningsgruppe. Du kan fx vælge at tilbyde telefonisk vejledning eller lave fysisk vejledning hvor du møder brugerne 1:1 eller i grupper. Det kræver blot at du aftaler det med de/den vejledningsansvarlige, ligesom det selvfølgelig kræver at din vejledningsform overholder vores interne retningslinjer.

Vil du være frivillig vejleder?

Da vi er i gang med at opdatere vores uddannelse for frivillige vejledere, optager vi desværre ikke nye ansøgere lige pt. 

Ønsker du at få besked når vi åbner for ansøgninger igen, kan du udfylde formularen herunder.

 

Har du spørgsmål omkring det at være vejleder på Ammenet, kan du kontakte Mette og Maria J. på: uddannelse@ammenet.dk