Støt os – Har vi hjulpet dig? Så vil vi elske hvis du vil hjælpe os! Mobilepay 82 56 02

Bliv frivillig hos Ammenet

Alt arbejdet på Ammenet laves af frivillige ildsjæle og vi kan altid bruge flere. Du er altid velkommen til at søge, uanset køn, seksualitet, nationalitet og alder.

Generelt for alle vores frivillige gælder det, at du skal:

  • Kunne hjælpe alle, der ønsker hjælp, uden at diskriminere
  • Have en grundlæggende respektfuld holdning til de mennesker, vi forsøger at støtte og hjælpe
  • Skrive under på, at du vil overholde vores retningslinjer for frivillige
  • Være betalende medlem af foreningen

Når du starter som frivillig på Ammenet, vil du først skulle igennem nogle online kurser, så du bliver klædt godt på til arbejdet og til at repræsentere foreningen udadtil.

Har du spørgsmål omkring det at være frivillig på Ammenet, er du altid velkommen til at kontakte de ansvarlige for de forskellige områder. Læs mere om de forskellige områder herunder.

Organisator

Vores organisatorer bruger tiden i kulisserne på Ammenet, hvor de laver en masse praktiske opgaver, der binder foreningen sammen.

Ordstyrer

Vores ordstyrere bruger tiden i Ammenets netværksgrupper på facebook. Her holder de øje med at grupperne er et rart sted at være for vores brugere og sørger for at sende en støttende og hjælpende kommentar med på vejen.

Vejleder

Vores vejledere bruger tiden i Ammenets vejledningsgruppe, hvor de tilbyder støtte og vejledning til brugerne omkring deres konkrete ammerelaterede udfordringer. Målet er altid at tilbyde information, der sætter brugerne i stand til at træffe netop den beslutning, som føles rigtig for den enkelte.