Fortæl os din historie!

Beretninger er guld værd for en, der står midt i en svær tid. Tusind tak fordi du vil være med til at hjælpe andre ved at dele din! <3

At høre andres historier kan trøste, glæde eller indgyde mod. Din historie om amning kan hjælpe andre med at overkomme deres egne udfordringer ved at inspirere dem til at finde egne løsninger. 

Vi sætter din beretning op på en side sammen med andre beretninger om samme emne. Hvis der er trykfejl eller lignende, retter vi det lidt til, men vi ændrer naturligvis aldrig i selve indholdet af din historie.

Alle beretninger får tags, så de kan blive vist de rigtige steder. Dvs. at hvis du fx har oplevet for lidt mælk, så får din beretning tagget “for lidt mælk”. Så kan vi nemlig linke til den i wikien om for lidt mælk, så andre med samme problemstilling kan finde din historie og bruge den til at hjælpe sig selv.

Vi skal bruge din email for at kunne identificere dig, hvis du senere vil slette din beretning, men vi deler den ikke med nogen.

(Hvis du ønsker at være anonym kan du bare udfylde feltet med "anonym" eller lign.)

Bemærk: bruger du Edge-browseren virker genvejen CTRL+V ikke, hvis du vil indsætte tekst i dette felt. Brug paste-knappen yderst til højre i stedet.

Du skal have rettigheder til billedet. Når du uploader billedet, bruger vi det kun sammen med din historie og ikke andre steder, og du kan få det fjernet når som helst ved at kontakte os.
Bemærk: billedet må ikke overstige 5 MB