Informationsfoldere

Her finder du vores foldere til print. Ved hver findes to versioner: en til at printe ud med siderne i alm. rækkefølge, samt en til at printe ud som decideret folder med tekst på for- og bagside af papiret, dvs. med side 1 og 8 overfor hinanden osv.

Folderne er udarbejdet af brugere og redaktører på Ammenet.dk i samarbejde. Al tekst er underlagt GPL licens og må frit bruges i alle sammenhænge, såfremt disse er underlagt samme betingelser. Billederne er venligt udlånt af brugere og må ikke bruges i sammenhænge end som vist i folderne uden skriftlig tilladelse.

Bemærk: folderen om småbørnsamning er under revision. De to udtalelser om varigheden af amning på verdensplan samt i Danmark for 100 år siden er uden kilder og kan derfor ikke antages at være sande. 

Småbørnsamning

Denne folder er lavet for at informere venner og familie til mødre der ammer ud over 12 mdr (samt evt. sundhedsfaglige) om grunde til og goder ved at amme længere.

Denne version kan printes ud på for- og bagside af papiret, da side 1 og 8 er ved siden af hinanden og så fremdeles, og fylder 2 A4 ark.

download folderen i folderformat

I denne version af folderen om småbørnsamning ligger siderne efter hinanden.

download folderen i almindeligt format

Far til et ammebarn

Denne folder er til fædre, der prøver at finde deres rolle som far til et barn, der ammes. Nogle tror, at det er svært at få lov at være med, når barnet ammes, men det behøver ikke at være sådan. Læs de gode råd her i folderen.

download folderen i folderformat

download folderen i almindeligt format