Guidelines

Ammenet.dk er i meget vid udstrækning en brugerstyret side. Alle kan blive brugere, og alle brugere kan udgive deres beretninger, skrive om wiki-emner, lægge billeder ud og i det hele taget deltage i det omfang, de har lyst til.

Her lidt om hvordan det hele hænger sammen:

Forum

På forummet kan man debattere, fortælle historier, stille spørgsmål, viderebringe erfaringer og give gode råd. Enkelte fora er dog støttegrupper, der ikke lægger op til debatter af emnerne - dette står i så fald i forummets præsentation. Lokalgrupperne er hovedsageligt for dem, der bor i den pågældende region. Alle andre fora er for alle, der har lyst til at snakke om amning.

Tonen i indlæggene bør altid være respektfuld. Vi udøver ikke censur, men generelt er dette ikke et sted, hvor personer med amme-fjendske holdninger skal have lov at lufte deres mening - det må gøres andetsteds. Personlige uenigheder skal ikke munde ud i ubehageligt sprogbrug eller grimme diskussioner, men skal i stedet ordnes via mail eller private beskeder.

Wiki

Alle brugere kan tilføje artikler til wiki'en, eller rette i information i eksisterende wiki-emner. Vi henstiller dog til, at al information er grundigt researchet, og at alle påstande kan bakkes op. Wiki-artikler bør ikke være personlige men generelle. Har en bruger lyst til at skrive personligt om erfaringer, gøres dette i en beretning. Wiki-emner skal være komplette med kildeangivelser, links og gerne henvisninger til relaterede beretninger, hvis de findes. Billeder er meget velkomne, men det er vigtigt, at der ikke er copyright på dem. Spørg os, hvis du er i tvivl.

Alle wiki-emner gennemlæses, rettes evt. og godkendes af redaktører, efter at de er tilføjet. Det vælger vi at gøre for at sikre os, at kvaliteten af informationen samt formidlingen af den er så god som muligt. Redaktører gennemlæser også hinandens wiki-artikler.

Beretninger

Alle brugere kan frit tilføje deres beretninger om amning, fødsler og andet, der kan være relevant for brugere af Ammenet.dk. Beretninger skal ikke godkendes af redaktører.

HOT / NOT-listerne

Disse lister fortæller om ammevenlige og ammeuvenlige caféer, restauranter o.l. Alle brugere kan tilføje steder til listerne. Vi henstiller til brugere om bruge et sobert sprog, selvom de har fået en meget dårlig behandling på et sted.

Links

Alle brugere kan frit tilføje links på links-siden. Vær omhyggelig med kategoriseringen for at hjælpe dem, der skal finde frem til links relevante for deres søgning.

Brugerlisten og profilsiden

Brugerlisten er kun synlig for andre brugere. På profilsiden kan man skrive eventuelle personlige oplysninger om sig selv, men det er ganske frivilligt. Vi har kun brug for en emailadresse og et brugernavn. Emailadressen er kun synlig for redaktører og administratorer på Ammenet.dk. Er man dog interesseret i at være en aktiv del af vores community, vil vi anbefale at gøre siden personlig i en eller anden udstrækning.

Forhandlere og professionelle vejledere

Ammenet.dk er et community-site, hvor vi hjælper hinanden. Det handler om mor-til-mor vejledning, og man bidrager med det, man kan Smile Og denne hjælp er gratis, frivillig og tilgængelig for alle, der kan have brug for den.

Derfor er vi heller ikke glade for reklamer for produkter eller tjenester, som kunne opfattes som nødvendige af brugere, der sidder i en sårbar situation med ammeproblemer.

Er man derfor forhandler af produkter eller tjenester, vil vi bede om at man undlader at reklamere for disse både i forumtråde og private beskeder.