Sidste chance - Lactaid / SNS ammesystem

2 posts / 0 new
Seneste indlæg
Jeanne_J
Jeanne_Js billede
Offline
Indmeldt: 04/12/2016
Sidste chance - Lactaid / SNS ammesystem
Hjælp - Jeg søger folk med erfaring med SNS ammesystem. Jeg producerer desværre ikke mælk nok og vi har derudover problemer med sutteteknik, så ved ikke lige om jeg kan overskue at kaste mig over det projekt. Vil jo helst gerne give hende de bedste vilkår med modermælk, men er som sagt i tvivl om hvor bøvlet det er med SNS systemet. Alternativet er ren flaske Megetked! Er der nogen der har erfaring med at få fuldamning op at køre på lactive aid systemer? Min datter er 3,5 uge gammel. Kh en frustreret mor
sasja
sasjas billede
Offline
Indmeldt: 01/02/2008

Velkommen! Det lyder som en hård omgang, I har været igennem. knus Jeg har desværre ikke selv erfaring med ammesystem, men jeg ved, andre har været glade for det. Prøv at søge på "lactaid", så skulle der gerne komme noget hjælp op.

Men jeg vil også sige, at de to problemer faktisk er et problem. Dårlig sutteteknik stimulerer ikke brystet ordentligt, og brystet producerer derfor ikke mælk nok. Hvis I kunne løse problemet omkring sutteteknikken, ville produktionen af sig selv skyde i vejret.

Har du læst vores wiki om sutteteknik? Animationen øverst på siden her synes jeg er særligt god til at vise hvad god sutteteknik går ud på. Hvis du ikke synes, det hjælper, så prøv at beskrive hvordan du oplever sutteteknikken?