Problemer med skemad og vægten?

1 post / 0 new
Signe16
Signe16s billede
Offline
Indmeldt: 06/03/2017
Problemer med skemad og vægten?

Kære forældre, jeg har lige en forspørgsel.

Jeg er i gang med en uddannelse i fødevarevidenskab (Intergrated Food Studies) og har valgt at skrive om børneernæring, da jeg under min barsel selv har oplevet en del problemstillinger med min søns omvending til fastføde. Jeg fandt ud af, at det faktisk er meget normalt i Danmark, at børn fra 0-4 år på et eller andet tidspunkt får modstand mod mad og ligeledes har jeg fundet det ret svært at finde andre forældre som kunne relatere. Jeg har derfor valgt at skrive om denne problemstilling, da det både rammer et faglig og personlig område.

Jeg er derfor på udkig efter forældre, der har eller har haft børn i aldren 0-4 år, som har oplevet eller oplever at deres barn ikke vil eller ville spise. Det grundlæggende er selvfølgelig et håb om at vi kan hjælpe hinanden med vores erfaring og andre forældre på længere sigt.

Jeg har oprettet en lukke facebook gruppe til formålet, så kig forbi, hvis det har interesse, jeg og andre forældre vil være mere end taknemlig for din erfaring på godt eller ondt.

I må meget gerne dele opslaget her hvis i kender nogen der måske kunne bruge sådanne en gruppe.

https://www.facebook.com/groups/708157702696627/?ref=aymt_homepage_panel