Natteroderi

4 posts / 0 new
Seneste indlæg
kzacho
kzachos billede
Offline
Indmeldt: 10/01/2017
Natteroderi

Hej

Min fuldammede baby på 5 1/2 måned vågner hver time om natten og vil have bryst. Det har stået på i halvanden måned, og det virker mere som en tilstand end et spring eftrhånden. Jeg er kommet helt ud i noget stress efter at blive vækket så tit så længe, og sover kun sammenlagt 2 timer i døgnet. Jeg er så psykisk presset at jeg føler jeg ikke kan være der nok for mit barn og give ham det han har brug for af nærvær osv. Han sover fint om dagen og tager sut, men der kan jeg ikke finde hvile heller.

Der bliver nødt til at ske et eller andet snart, for dette kan ikke fortsætte.Jeg ved ikke om jeg skal gå igang med opstart af mad, vil det overhovedet hjælpe? Han har desuden en sart mave, og er bange for at starte for tidligt. Vil også nødigt starte MME af samme grund - men måske bedre end fast føde alligevel??

Åh alle gode råd modtages med kyshånd <3

Katrine

Sisse
Sisses billede
Offline
Indmeldt: 15/03/2007

Kære Katrine,

Det er benhårdt at mangle søvn Sad Kram!

Først vil jeg sige, at de typisk ikke vågner og vil ammes hver time pga sult - det vil oftere være pga behovet for de andre ting, som amningen kan. Derfor er det sjældent noget, der ændres med fast føde eller supplering, desværre!

Kan du bruge engelske artikler? Denne er nemlig rigtig god: http://kellymom.com/parenting/nighttime/sleep/ Hvis det engelske driller, så sig til!

Må jeg høre, om du kan sove imens du ammer? Det kan gøre en verden til forskel.

kzacho
kzachos billede
Offline
Indmeldt: 10/01/2017

Hej Sisse 1000 tak for dit svar. Den artikel du linker til er super god... og det står da også klart, at det at starte med fast føde med al sandsynlighed ikke vil forbedre situationen... tværtimod... så jeg venter i hvert fald til han er 6 mdr. Nej jeg kan ikke rigtig sove når jeg ammr selvom vi ligger ned. Det kunne jeg de første par måneder hvor han kun vågnede 1-2 x om natten. Jeg er kommet i en form for stresstilstand pt og kan derfor ikke finde ordentlig hvile.

Sisse
Sisses billede
Offline
Indmeldt: 15/03/2007

<3
Du kan se hvornår han viser tegn på at være klar Smile

Øv øv med stress Sad Det skal man tage alvorligt! Hvad vil der skulle til for at du kan sove om dagen, tror du?

Artiklen her kommer med nogle tips til hvordan man blidt kan prøve at opmuntre baby til at vågne mindre hyppigt - måske der er nogle du kan bruge? http://kellymom.com/ages/weaning/wean-how/weaning-night/

For nogle er det svært at sove, fordi de ligger anspændt, i øvrigt. Her kan en sammenrullet dyne i ryggen, som man kan læne sig lidt op ad, og en stur pude mellem knæene, gøre underværker! Kunne det prøves?