Mme

2 posts / 0 new
Seneste indlæg
Jurgita
Jurgitas billede
Offline
Indmeldt: 21/02/2017
Mme

What to do? i har fået tvillinger for 5 uger siden, hvor en af dem nægter at tage brystet i en lille uges tid nu...han får mme men hvor maget kan jeg give til ham?! Skal jeg følge ligesom der stå på dåser, eller kan man give lidt mere. Tænker hvis han har spist 90 ml kl. 17.00 og kl 18.00 vågner og græder og virker meget sultenm kan jeg give ham lidt eller hvad? For så passer det jo ikke med det anbefalinger som stå på indpakning. Hjælp!!!

Sisse
Sisses billede
Offline
Indmeldt: 15/03/2007

Kære Jurgita, tillykke med dine tvillinger Love

Spørgsmål om mængder af MME er sundhedplejersken nok bedst til at svare på - har du talt med en om det?

Men det jeg umiddelbart tænker er, at det måske kunne være godt at give mindre måltider ad gangen, så? Jeg ved godt at der ofte står, at de skal have 5-6 gange, men jeg ved ikke hvorfor. Der er mig bekendt ingen evidens for at det er bedre end små hyppigere måltider, som minder mere om amningen, som jo er biologisk tilpasset dem.

Skal vi prøve at se på hvorfor han afviser brystet? Nogle af de hyppige årsager er, at flowet af mælk er for hurtigt (eller for langsomt), eller at det er for svært at amme, fordi der er muskelspændinger. Tvillinger er ofte taget ved kejsersnit, hvor de vrides ud, og derfor kan de have tendens til muskelspændinger. Hvad tænker du om det?