Kan næsten ikke klare smerterne mere

7 posts / 0 new
Seneste indlæg
Lillesurfer
Lillesurfers billede
Offline
Indmeldt: 06/02/2010
Kan næsten ikke klare smerterne mere

Hej,

Som overskriften siger, kan jeg næsten ikke klare smerterne mere. Efter en lidt hård opstat med en meget søvning baby, som endte med mme indenfor hendes første time pga lave blodsukker og igen på sit 4. døgn pga gulsot og for stort vægttab, malkede jeg flittigt ud. Mælken løb først til efter 7. dag, så datteren har fået den lillesmule jeg havde blandet med mme. Vi startede med at give på kop, men da hun var så søvnig blev vi nødt til at give på flaske, ellers rendte mælken bare ved siden af. Hun skulle have en bestemt mængde mad. Jeg ammede hende når hun var vågn nok til at tage fat, så vi kunne øve os så meget som muligt. Jeg malkede ud ved siden af. Hun er 1 måned i dag og har levet af udelukkende min mælk de sidste 2 uger ca. Så jeg har mælk nok. Vi ammer næsten fuldt ud nu, der er dog en eller to gange om dagen, hvr jeg ved det er højre bryst, der skal bruges, som jeg ender med at give hende mælken på flaske. Jeg har så store smerter i den højre bryst, og kun den højre, jeg kan næsten ikke magte det mere.

Lidt baggrund: hun er mit 5. barn og alle mine amninger er hurtigt gået i vasken pga de store smerter i højre bryst. Sidste gang var vi ved at når hertil, da jeg fik galdestens anfald og fik fjernet galdeblæreren akut, der døde mælken. Nu igen, har jeg de samme brændende, svigende stikkende smerter hver gang og hele tiden i højrer bryst, både vorten og indvendigt. Jeg er på svampejur lige nu, for at se om det er det. Det har ikke gjort en forskelle. Adskillige har kigget på ammeteknik og den er fejlfrit, hendes tungebånd er også tjekket og ingen problemer der, men jeg har stadig enorm smerter. Er der nogen, der har prøvet det? Ammebrikker hjælper hellere ikke.

Jeg vil så brændende gerne amme, men det er ved at gå i vasken, da jeg ikke har mælk nok i venstre side for at udelukkende bruge den side, til trods for ekstra udmælkning for at stimulere. Udmalkning gøre også ondt på højre side, dog ikke s kraftigt. Jeg har ikke kunne føde nogen af mine børn og har fået kejsersnit hver gang, når den drømme nu ikke kunne indløses vil jeg så gerne have at ammedrømmen vil gå i opfyldelse, men jeg er så træt af smerter, jeg vil bare nøde min datter. Det fungere perfekt på venstre side, kun nedløbssmerter, der forsvinder efter maks 1 minute, bare ærgerligt der aldrig er mælk nok i den side.

Så hvis der er nogen, der har nogen forslag, som vil kunne rede min amning, modtager jeg med kyshånd.

Mvh

En meget ked af det Sandra

Sisse
Sisses billede
Offline
Indmeldt: 15/03/2007

Kære Sandra, tillykke med din lille pige <3 Jeg tror godt jeg kan huske dig fra sidste gang med galdesten, kan det passe vi snakkede sammen dengang? Det lyder rigtig træls med de fortsatte smerter Sad Har du evt kigget på wikien om svamp? Der står nemlig også lidt om andre mulige forklaringer på smerter, bl.a. nerveskade i skulderen. Kan jeg ikke lige få dig til at kigge på den først, og så snakker vi videre?

knus

Lillesurfer
Lillesurfers billede
Offline
Indmeldt: 06/02/2010
Hej, Ja, det kunne meget godt passe, det er 2.5 år siden. Jeg har lidt mindre ondt den sidste døgn, så jeg tænker det er svamp som er indvendigt, det gør mindst ondt når der er rigtig fyldt op med mælk derinde. Hvis smerterne bliver ved med at aftage så det er svamp, er det så en mulig tanke, at det er det jeg har haft hele tiden, altså de sidste 10 næsten 11 år, da det er sket hver gang. Nu ammer jeg fuldt ud og det går ok godt, jeg håber bare at smerterne bliver ved med at aftage. Jeg læste artiklen og det er kun svamp der passer symptom mæssigt, mine bh'er er uden bøjler og lidt store i det og jeg bruger ikke bæresele eller noget, så jeg tror ikke det er nerveskade. Det er bare underligt, at det er sket hver eneste gang.
Sisse
Sisses billede
Offline
Indmeldt: 15/03/2007

Der er en del forskere, som påpeger at indvendig svamp ikke kan påvises i prøver, så derfor regner man faktisk mange steder med, at det ikke rigtigt findes - men udvortes svamp eller andre ting kan gøre djævelsk ondt inde i brystet, jo.

Hvis ikke nogen af de andre ting rigtigt passer, så tænker jeg at det næste oplagte sted at kigge er noget med teknik. Er der noget ved brystet eller brystvorten, eller brystvortens placering på brystet, som er anderledes end det andet bryst?

Lillesurfer
Lillesurfers billede
Offline
Indmeldt: 06/02/2010
Hej Nej hun sider flot på begge bryster og jeg skifter mellem almindelig og tvilling stilling. Jeg har også læst, at de mener ikke at indvendige svamp findes, men der kan intet ses udefra, og i dag er det begyndt at lette, så jeg tror bestemt at svamp kuren har hjulpet. Jeg har fået tjekket teknikken af flere og fået ros af hvor god jeg er til at ligge hende til. De få gange hun ikke har fået underlæben med har jeg nemt kunne rette det, så teknik mæssigt har jeg ikke kunne gøre en forskel med, i hvert fald i følge de faglige. Smerterne har også været der under laid back de få gange vi prøvede det. Jeg håber smerterne nu bliver ved med at aftage og jeg kan Blu e en amme succes's historie for første og sidste gang
Sisse
Sisses billede
Offline
Indmeldt: 15/03/2007

Det lyder bare godt med bedring! Somme tider kan midler mod svamp også hjælpe på infektion. Og det er ikke altid, man finder ud af årsagen - somme tider er det også godt nok bare at få det bedre! <3 Sig til hvis det ikke går helt væk eller kommer igen, så leder vi videre?

Lillesurfer
Lillesurfers billede
Offline
Indmeldt: 06/02/2010
Tak