Kan jeg stadig fuldamme?

2 posts / 0 new
Seneste indlæg
Trille
Trilles billede
Offline
Indmeldt: 25/03/2017
Kan jeg stadig fuldamme?

Kan jeg gå tilbage til fuldamning?

Jeg introducerede min søn på 5 måneder for grød (og lidt andet i BLW stil), han har fået det tidbudt ca. 11 gange over de sidste 12 dage, det er altså meget begrænsede mængder han har spist. Efter 7 gange/dage begyndte han døjet med ondt i maven, så derfor tænker jeg at jeg gerne vil stoppe igen, for den lille mand bliver så ked af det hver gang han presser. Det som gør mig i tvivl er at han de seneste 20 dage har været små utilfreds og i det hele taget har han ikke været så glad og mild som tidligere. Tænker på om jeg har svært ved at mætte ham, han spiser ca. hver 1,5 time og de seneste par dage har jeg givet ham modermælk fra fryseren som han bare har lappet i sig, selvom han lige har fået begge bryster.

Men hvad tænker i?

Sisse
Sisses billede
Offline
Indmeldt: 15/03/2007

Kære Trille,

Det er svært at være i tvivl om hvorvidt man kan mætte sit barn Sad Lad os se på det!

Ja, du kan godt gå tilbage til fuldamning Smile Skal vi ikke starte med at se om vi kan finde ud af, hvorfor han er utilfreds? Somme tider har mor måske haft meget mælk og/eller kraftigt nedløb. Når det så stabiliserer sig, så kan baby reagere på ændringen. Kunne det måske være en mulig forklaring her?

I øvrigt - hvis du går tilbage til fuldamning nu, når du så igen introducerer fast føde, så kan det være en overvejelse værd at spare på grøden til fordel for nogle andre ting, hvis hans mave reagerer - nogle børn har svært ved at nedbryde så meget stivelse tidligt (særligt korn) og kan bedre klare diverse frugt og grønt samt kød.