Fortrudt ammestop piller

2 posts / 0 new
Seneste indlæg
1.gangsmor
1.gangsmors billede
Offline
Indmeldt: 11/04/2017
Fortrudt ammestop piller
Så længe jeg kan huske har jeg aldrig vil amme. Jeg har altid sagt til mig selv at den dag jeg får et barn skal han/hun have flaske. Det er noget som jeg har undersøgt i rigtig lang tid. Både ulemperne og fordelene inden jeg tog beslutningen. Da jeg så blev mor for første gang som 31 årig sagde jeg til jordmoderen at jeg skulle ha ammestop piller. Jeg fødte en dejlig lille dreng den 5. april 2017 kl 04:00 og omkring kl 08:00 fik jeg pillerne. Alt var ok. Han fik flaske og tog godt imod den og jeg elskede at give ham flaske og nusse om ham mens jeg gav ham mad. Jeg går meget op i at det kun er mig der giver ham flaske så der er mig han knytter sig til (jeg gøre alle de ting der står på nettet og forskellige bøger at man skal gøre selvom man giver flaske) I igår fik min lille dreng hård mave. Kun 1 gang og efterfølgende var hans mave okay igen MEN det var åbenbart nok til at jeg gik fuldstændig ned. Jeg græd og græd og har grædt hele natten. Jeg har været vågen og læst uatallige artikler og hjemmesider om mine muligheder om at starte på amning efter pillerne. Jeg er så ulykkelig at jeg kunne være så egoistisk og vælge amning fra bare fordi jeg ikke vil amme. Mit spørgsmål er så. Må jeg gerne prøve at give ham bryst nu? Har nemlig læst et sted at man ikke må amme 4 uger efter man har taget pillerne. Jeg prøvede at presse lidt på mine bryster og der kommer en smule mælk ud. Andre der har forstrudt at de har taget pillerne?
Sisse
Sisses billede
Offline
Indmeldt: 15/03/2007

Kære 1.gangsmor, det lyder som om der er en masse svære følelser forbundet med det her Sad Kram knus

Ja, man kan godt amme efter ammestoppiller! Hvor længe efter er en vurderingssag, da der ikke er nogen konkrete tal på - prøv at læse her: http://www.ammenet.dk/wiki/ammestoppiller#hvis-du-fortryder

Men jeg tænker på, om du måske først har lyst til at vi snakker om hvad du gerne vil, sådan inderst inde? Det kan ofte være rigtig godt at snakke om årsagerne til ens følelser, for de går typisk ikke bare væk. Ikke dermed sagt, at man så bare skal acceptere dem, men at kigge nærmere på hvordan det hænger sammen, og særligt hvorfor det er sådan, kan gøre en meget stor forskel. Har du lyst til det?