Elektroder og amning - EMS træning

2 posts / 0 new
Seneste indlæg
Svava1996
Svava1996s billede
Offline
Indmeldt: 30/01/2017
Elektroder og amning - EMS træning

Jeg fund ammer min dreng på 3 måneder, men kunne godt tænke mig at starte til EMS BodyPower træning, det er en vest man får på sig som sender elektroder ud i kroppen, mens man skal spænde i kroppen. det er 20 min om ugen.
men så kommer mit spørgsmål - Kan det påvirke min mælks smag eller være dårligt, på en anden måde?
Kommer elektroderne ud i blodet?
Tak for at læse, glæder mig til at læse jeres svar ❤

Sisse
Sisses billede
Offline
Indmeldt: 15/03/2007

Kære Svava1996, mange er bekymrede for om træning kan påvirke amning, men i langt de fleste tilfælde har det ingen indflydelse! Hvis træningen er på meget høj intensitet kan nogle dog opleve problemer - faktisk netop med smagen fx, men som sagt er det absolut ikke det typiske billede.

Jeg kendte ikke til EMS Bodypower men har læst op på det nu. Det virker ikke umiddelbart som noget, der ville give problemer grundet høj intensitet, tænker jeg. Hvis du oplever problemer, kan du altid stoppe igen - så vil det normaliseres.

Elektroderne sidder i vesten - det er små strømførende apparater, der sender elektriske impulser til musklerne, så de trækker sig sammen. Der kommer altså ikke noget fra træningen ind i din krop, det er kun kroppens egne reaktioner på træning, der i sjældne tilfælde kunne lede til problemer.

Hvad tænker du om det?