bid og måske ammestrejke 18 måneder

3 posts / 0 new
Seneste indlæg
Fmor
Fmors billede
Offline
Indmeldt: 03/01/2017
bid og måske ammestrejke 18 måneder

Min dreng på 18 måneder er på det seneste begyndt at bide og jeg er ved at få kuk i låget. Jeg tager ham fra ogsiger: "jeg vil ikke have du bidder", "stop", "mor siger nej" eller lign. Han griner bare for derefter at blive ked at det. Jeg vil virkelig gerne have det stoppet, men jeg ønsker heller ikke at hæve stemmen alt for meget. Det er jeg så måske alligevel kommet til og jeg mistænker, at det har bevirket til noget ala en delvis ammestrejke.

Jeg har ammet ham i søvn altid, og det er en amning han har været meget afhængig af. Han har nu to dage i streg ikke ville have noget mælk at falde i søvn på. Bider hvis jeg tilbyder.Jeg ammer ham også en del om natten, men i nat var der et tidspunkt hvor han ikke ville have mælk. Han lå bare og kiggedetil han faldt i søvn igen efter noget tid. Det er gået overraskende godt at falde i søvn uden babser og han er heller ikke ked af det, ligger bare og holder på dem. Det er jo fint hvis han er skærer ned, men jeg tænker at der måske er noget strejke på spil?

Vi har været plaget en del af ammestrejke og jeg ammede ham næsten kun i søvne fra 3-8 måneder. Jeg har hele tiden sagt, at hvis han strejker når han er over et år, så ville jeg ikke gøre noget for at forhindre et ammestop. Det er jeg så allegevel lidt i tvivl om for jeg nyder det megetog detlader jo også til at han normalvis finder meget glæde og tryghed ved det.

Nå, mine spørgsmål er: Hvad kan man stille op med bid fra en der ikke er en lille baby mere? Findes der noget der hedder delvis ammestrejke? Jeg ammede ham i eftermiddags, så han vil jo gerne lidt. Eller er det helt normalt for alderen at begynde at skære ned på den måde?

Tak for jeres tid Smile

Elisa Luna
Elisa Lunas billede
Offline
Indmeldt: 11/11/2015

Hej Fmor, 

Jeg beklager det forsinkede svar! Hvordan går det mon hos jer nu? 

Mange hilsner, Elisa / Redaktør på Ammenet  

Fmor
Fmors billede
Offline
Indmeldt: 03/01/2017

Hej Elisa,

Det går fint. Jeg tror ikke der er tale om ammestrejke, men at han faktisk bare er blevet så stor, at han nogen gange bare ikke lige trænger til mormælk. Det er lidt af en overraskelse med sådan en ammeglad en. Jeg har taget det dom en kærkommenmulighed for at skære lidt ned på putte- og natmaningen, hvilket jeg har pønset lidt på i noget tid, men ikke har gjort fordi jeg ikke helt kunne finde ud af om vi var klar til det. Vi ammer lysigt videre, selvom jeg er lidt bekymret for om det der med at fjerne natmaningen mon er begyndelsen på enden. Han bidder også mindre nu og der er lige stukket to tænder frem idag, så det har nok været derfor.