Victors turbo-fødsel

Kategori:
fødselsberetning

Søndag d. 4/7-10klokken 7.30lå jeg i min seng, da vandet pludseligt gik. Jeg havde haft lidt små-niv natten igennem, og vidste at der var noget i gære selvom der var en uge til termin. Jeg vækkede min mand og bad ham om at gøre vores to ældste børn klar og køre dem hjem til nogle venner. Naboerne havde tilbudt at passe dem, men de havde overnattende gæster, så vi valgte et vennepar der bor 20 min. fra os.

De kom afsted og jeg ringede til vagthavende JM og aftalte at vi ville være der 45 minutter efter. De to første børn blev født på hhv 6 og knap 4 timer, så vidste godt det ville gå ret hurtigt. Jeg pakkede tasken færdig og begyndte at gå min mand i møde.

Da jeg gik, tænkte jeg at jeg hellere måtte tage tid på veerne, som var taget hastigt til. En halv time efter vandafgang var der 2 minutter imellem:whoa: Jeg ringede atter til JM, som ville sende en ambulance med udrykning, og jeg skulle gå hjem og finde nogen der kunne være hos mig. Jeg ringede på døren til naboen og sagde at jeg var ved at føde, ambulancen og min mand var på vej, men om hun lige ville være hos mig indtil de kom.

Vi gik ind til mig, jeg ringede til min mand og sagde at han skulle skynde sig, så han kunne komme med i ambulancen. Klokken 8.27 ringede ambulancefolkene og sagde de var der om 5 minutter - jeg havde det fint, fraset at det maste lidt.

Heldigvis havde naboen straks fundet håndklæder frem, for pludseligt var han på vej ud:overrasket: 2 presseveer, så var Victor kommet til verden, og klokken var 8.30. Klokken 8.33 kom Falck og kunne heldigvis konstatere at vi havde det godt:7himmel: 5 minutter efter kom min mand og var helt forvirret:whoa:

Vi blev kørt på sygehuset og var der 4 timer, inden vi tog hjem for at hente storebror og storesøster som var meget spændte på at se deres nye bror:kys:

Vi havde selvfølgelig købt nogle blomster til "jordemoderen", som vi gav hende da vi kom hjem, og selvom hun er sygeplejerske var hun svært stolt over at have hjulpet vores lille dreng til verden:kys:

Alt i alt tog det en time, så jeg tør slet ikke tænke på hvordan det ville gå hvis jeg skulle føde igen!

Men nu har vi tre smukke guldklumper, så der kommer ikke flere herfra:familie: